Виробництво
Справжня ковбаса відразу відчувається на смак. І справжня ковбаса довго на прилавках не затримується (як показує статистика компанії «МАРШАЛОК»).
Наш підхід до технології та виробництва наочно підтверджується конкретними професійними принципами:
- 01
Вищі ґатунки сировини.
- 02
Натуральні добавки прямо з Європи.
- 03
Технологи з мінімальним 20-річним стажем.
- 04
Австрійське та німецьке спеціалізоване обладнання.
- 05
Система жорсткого контролю якості на кожному етапі виробництва.
У виробництві м’ясної та ковбасної
продукції застосовуємо рецепти
домашньої кухні та сучасні європейські технології
Все це ми готові підтвердити численними
сертифікатами, перелік яких регулярно поповнюється.
Виробничий комплекс «МАРШАЛОК» розташований в Київській області, м. Біла Церква. Включає в себе ковбасний цех, кондитерський цех та цех з виробництва замороженої продукції. Також на території комплексу є складські приміщення та очисні споруди.
Продукція пройшла серйозний контроль якості, а система менеджменту отримала офіційне підтвердження дотримання українських і європейських стандартів якості
(ISO 22000:2018).
Просто подивіться на ці фотографії, що показують
підхід до виробництва:
Якщо ви хочете отримати більше інформації про виробництво і технології ТМ «МАРШАЛОК», приїжджайте до нас в гості на екскурсію та дегустацію.
Висока якість – це не гарне словосполучення, а досягнення за підсумками скрупульозної роботи і відповідального ставлення до своєї справи.
Мало хто з виробників на своїх сайтах розкриває особливості виробництва, технологічні деталі та процес контролю якості.
- 01
Ми працюємо з постачальниками сировини та складників, які на 100%
дотримуються введених нами стандартів і кожного разу надають необхідні
сертифікати. - 02
М'ясо свіже, чисте, натуральне і тільки з допустимих частин туші. Проходить
вхідний ветеринарний контроль
Зі свого боку компанія «МАРШАЛОК» є прихильником відкритості і прямо говорить про свої підходи:
- 03
Жорсткий контроль процесів нарізання та пакування продукції.
- 04
Всі параметри виробництва фіксуються документально і контролюються на
факт точного дотримання. - 05
Керівництво компанії проводить щоденну вибіркову дегустацію ковбас і
обов'язковий плановий аналіз в зовнішніх акредитованих лабораторіях.
Маршалок – це не просто слово, а прізвище наших засновників. Тому на ринку ми ризикуємо честю та гідністю рідного імені, а не просто назвою компанії. І для нас дуже важливо, щоб у продукції ТМ «МАРШАЛОК» завжди була чиста бездоганна репутація.
та вдосконалення
Ринок продуктового харчування активно розвивається і вдосконалюється, тому це сфера діяльності масового споживчого сегменту – люди їдять завжди.
Наші технологи регулярно відвідують європейські виставки та семінари (Німеччина, Австрія, Чехія, Польща, Словаччина), де обмінюються досвідом з виробниками міжнародного рівня.
Ми завжди вивчаємо новинки на ринку спецій і складників, щоб пропонувати покупцям свіжі смаки та рецепти. Також стежимо за вдосконаленням технологій виробництва і пакування продукції.
Для того щоб рости професійно, ми консультуємось у провідних технологів (в тому числі іноземних експертів), які діляться своїми технологічними хитрощами.
Запрошуємо відвідати наш віртуальний тур по виробництву, щоб ви переконалися в достовірності кожного написаного слова.
© 2023 Маршалок.