(RU)
  • UA
  • EN
  • RU

Новини мистецтва

20-12-2017

Новини мистецтва

Понад 25 років у Білій Церкві в Палаці культури «РОСАВА» проводиться конкурс молодих виконавців естрадної пісні «ОРФЕЙ», 12 років – дитячий конкурс естрадної пісні «ЕВРІДІКА».

Кожного року весною та восени зал Палацу культури «Росава» гостинно відчиняє свої двері для всіх бажаючих зануритися в прекрасний світ, світ Музики і Пісні!

Щоразу глядач не втомлюєтеся дивуватися, захоплюватися оригінальністю та професійним потенціалом юних талантів.

Переповнений зал завжди в очікуванні дива. Дива, яке живе поруч з нами. Цього дива не можна торкнутися, але можна побачити і почути! Воно здатне змусити нас сміятися і плакати. Воно має душу і серце! Диво, яке народжується на сцені.

Ім’я його – Пісня!

Але дива не народжуються самі по собі. Для цього працюють, творять, вкладають душу і кошти десятки небайдужих людей. Найбільша вдячність організаторів і конкурсантів – постійному, з понад двадцятирічним «стажем», меценату – фірмі «Маршалок»!

 

В усі часи освіта, культура, мистецтво, релігія для розвитку потребували меценатів, людей, які б безкорисливо допомогли конкретній особі чи всій громаді задля майбутнього.

Конкурси «ОРФЕЙ» та «ЕВРІДІКА» , для прикладу, існують завдяки меценатам. З ФІРМОЮ «МАРШАЛОК» ми разом вже понад двадцять років. Великою мірою саме завдяки ОЛЬЗІ та ВАДИМУ МАРШАЛКАМ існує сьогодні цей творчий проект. І, як показують досвід і час, добрі справи дають свої плоди.

Тисячі молодих дівчат та юнаків за ці роки взяли участь у конкурсах. Для багатьох вони стали стартом на шляху до великої сцени. Переможці та лауреати конкурсів гідно представляють Україну у всьому світі.

Отже, надана вчасно підтримка допомагає творити людські долі, дає таланту крила, щоб злетіти над перешкодами до сонця успіху.

Тож хочеться вклонитися самовідданій небайдужості і вірити, що вона буде прикладом для наслідування. Заради молодого покоління українців, заради щасливого майбутнього, заради успішної і розвинутої України!

Прес-служба творчої майстерні «АРТ»