• RU
  • UA
  • EN

Виробництво

Справжня ковбаса відразу відчувається на смак. І справжня ковбаса довго на прилавках не затримується (як показує статистика компанії «МАРШАЛОК»).

Наш підхід до технології та виробництва наочно підтверджується конкретними професійними принципами:

  1. 01

    Вищі ґатунки сировини.

  2. 02

    Натуральні добавки прямо з Європи.

  3. 03

    Технологи з мінімальним 20-річним стажем.

  4. 04

    Австрійське та німецьке спеціалізоване обладнання.

  5. 05

    Система жорсткого контролю якості на кожному етапі виробництва.

У виробництві м’ясної та ковбасної
продукції застосовуємо рецепти
домашньої кухні та сучасні європейські технології

Все це ми готові підтвердити численними
сертифікатами, перелік яких регулярно поповнюється.

Коли краще подивитися

Виробничий комплекс «МАРШАЛОК» розташований в Київській області, м. Біла Церква. Включає в себе ковбасний цех, кондитерський цех та цех з виробництва замороженої продукції. Також на території комплексу є складські приміщення та очисні споруди.

Продукція пройшла серйозний контроль якості, а система менеджменту отримала офіційне підтвердження дотримання українських і європейських стандартів якості

(ISO 22000:2005 и FSSC 22000).

Просто подивіться на ці фотографії, що показують
підхід до виробництва:

Якщо ви хочете отримати більше інформації про виробництво і технології ТМ
«МАРШАЛОК», приїжджайте до нас в гості на екскурсію та дегустацію.

Жорсткий контроль якості

Висока якість – це не гарне словосполучення, а досягнення за підсумками скрупульозної роботи і відповідального ставлення до своєї справи.


Мало хто з виробників на своїх сайтах розкриває особливості виробництва, технологічні деталі та процес контролю якості.

    Зі свого боку компанія «МАРШАЛОК» є прихильником відкритості і прямо говорить про свої підходи:

  1. 01

    Ми працюємо з постачальниками сировини та складників, які на 100%
    дотримуються введених нами стандартів і кожного разу надають необхідні
    сертифікати.

  2. 02

    М'ясо свіже, чисте, натуральне і тільки з допустимих частин туші. Проходить
    вхідний ветеринарний контроль

  1. 03

    Жорсткий контроль процесів нарізання та пакування продукції.

  2. 04

    Всі параметри виробництва фіксуються документально і контролюються на
    факт точного дотримання.

  3. 05

    Керівництво компанії проводить щоденну вибіркову дегустацію ковбас і
    обов'язковий плановий аналіз в зовнішніх акредитованих лабораторіях.

Маршалок – це не просто слово, а прізвище наших засновників. Тому на ринку ми ризикуємо честю та гідністю рідного імені, а не просто назвою компанії. І для нас дуже важливо, щоб у продукції ТМ «МАРШАЛОК» завжди була чиста бездоганна репутація.

Активний розвиток
та вдосконалення

Ринок продуктового харчування активно розвивається і вдосконалюється, тому це сфера діяльності масового споживчого сегменту – люди їдять завжди.

Наші технологи регулярно відвідують європейські виставки та семінари (Німеччина, Австрія, Чехія, Польща, Словаччина), де обмінюються досвідом з виробниками міжнародного рівня.

Ми завжди вивчаємо новинки на ринку спецій і складників, щоб пропонувати покупцям свіжі смаки та рецепти. Також стежимо за вдосконаленням технологій виробництва і пакування продукції.

Для того щоб рости професійно, ми консультуємось у провідних технологів (в тому числі іноземних експертів), які діляться своїми технологічними хитрощами.

Запрошуємо відвідати наш віртуальний тур по виробництву, щоб ви переконалися в достовірності кожного написаного слова.