(RU)
  • UA
  • EN
  • RU

Новини виставок

28-10-2019

Новини виставок

12 та 13 жовтня підприємство «Маршалок» вперше взяло участь у виставці «Алея брендів», яка проходила в рамках фестивалю «ULICHNAYA EDA» (м. Київ) на території Арт-заводу «Платформа» (колишній Дарницький шовковий комбінат)

Фестивалі вуличної їжі в Україні розвиваються з 2013 року, їх праобразами стали відомі європейські ярмарки та фестивалі, які мають давні традиції. Основна ідея – зустріч друзів або вихід родиною на фуд-траки, де поєднані приготування різноманітних страв під «відкритим небом» та велика кількість розважальних заходів.

В цьому році керівники фестивалю організували виставку найкращих виробників харчових продуктів «Алея брендів». Торговій марці «Маршалок» було запропоновано взяти участь та продемонструвати найкращі зразки ковбасної та м’ясної продукції.

Команда нашого підприємства змогла здивувати та зацікавити багаточисельних гостей фестивалю вишуканим смаком та різноманіттям продукції.

В рамках виставки «Алея брендів» була організована наймасовіша дегустація продукції, яка увійшла в книгу рекордів України.